Wie zijn we

Als architect van uw bouwproject vinden wij het essentieel dat we echt luisteren naar uw wensen en behoeftes tijdens de ontwerpfase en u doorheen het hele bouwproces begeleiden en voorzien van het beste advies. We hechten tevens veel waarde aan een heldere communicatie. Een goede verstandhouding levert immers altijd een beter eindresultaat op.

Elk project wordt door ons team op een persoonlijke manier benaderd. Ons bureau staat borg voor een kwaliteitsvolle, doordachte architectuur. We streven ten alle tijde naar een evenwicht tussen uw wensen en de technische en budgettaire haalbaarheden, en realiseren uw project met aandacht voor innovatie, duurzaamheid en de huidige normen van comfortabel wonen en werken.

Door onze hechte samenwerking en meer dan 25 jaar ervaring en expertise in nieuwbouw, renovatie en interieur komen onze concepten op een efficiënte manier en binnen het budget tot stand en worden zij geoptimaliseerd doorheen het hele bouwproces.

Architectenbureau Bruynbroeck is een BEN-voorloper die de BEN-principes in de praktijk brengt. Dit betekent dat wij uw nieuwbouw woning, winkel of kantoor voorzien van een laag energieverbruik voor verwarming, koeling, warm water, ventilatie en waar mogelijk groene energiebronnen in de bouw integreren.


Ons team 

 
Patrick Bruynbroeck
Burg.Ingenieur-Architect
patrick@bruynbroeck.be
0477 36 82 62
  Frederik De Nobele                                                                             
Architect-Assistent                                                                                  
frederik@bruynbroeck.be                                                                          
0493 25 43 92                                                                      
  Jonas De Coster
Architect
jonas@bruynbroeck.be
0493 25 43 91
  Marc Nickmans
Architect-Assistent
marc@bruynbroeck.be
0468 24 50 62