Renovatie/verbouwing

Heeft uw woning, winkel of kantoor nood aan renovatie, verbouwing of uitbreiding? Wilt u zelfs een stap verder gaan en een bestaand pand slopen en herbouwen? Of bent u van plan om een historische woning te voorzien van hedendaags comfort?

Creatief en duurzaam verbouwen en renoveren

Wat uw plannen ook zijn, Architectenbureau Bruynbroeck zoekt graag samen met u naar creatieve en duurzame oplossingen. Het verbouwen en/of uitbreiden van uw woning of kantoor met nieuwe ruimtes vormt immers een uitdaging door de vele beperkingen van een bestaande situatie.

In uw verbouwing streven wij naar een mooi architecturaal evenwicht tussen de oorspronkelijke en nieuwe delen. Tevens zorgen we voor een optimalisatie van de ruimtes op het vlak van lichtinval en modern comfort. We geven bovendien de voorkeur aan duurzame materialen en onderzoeken alle mogelijkheden om uw pand na de renovatie energiezuiniger te maken.

Op zoek naar beschikbare renovatiepremies

Gaat het om de renovatie van een historische woning? Dan moet in sommige gevallen rekening gehouden worden met de strenge reglementering van Monumentenzorg en overgegaan worden tot een deskundig uitgevoerde restauratie. Een oud woonhuis daarentegen, kan binnenin volledig aangepast worden aan de hedendaagse normen van comfortabel wonen, zonder verlies aan historisch karakter.

Voor verbouwingen gaan er van verschillende overheidsinstantie tal van subsidies uit. Naast een grondige bouwanalyse, renovatieplan, dossieropmaak en werfopvolging, begeleiden wij u graag bij het aanvragen van beschikbare renovatiepremies.