Utiliteitsbouw

Architectenbureau Bruynbroeck staat naast nieuwbouwwoningen ook in voor het ontwerp en de bouw van utiliteitsgebouwen zoals garages, winkels, kantoren, dokters- en tandartspraktijken, banken en verzamelgebouwen of bedrijfcentra voor kleine en middelgrote KMO’s.

Deze utiliteitsgebouwen kunnen wij zowel in traditionele bouw als in industriële bouw uitvoeren. Dus ook voor kleinschalige industriële loodsen, opslagruimtes en ateliers, en agrarische gebouwen en hangars kan u bij ons terecht.

Bij utiliteitsbouw leggen wij niet alleen de nadruk op het creëren van een bedrijfsruimte dat aan de noden en wensen van de opdrachtgever tegemoet komt, maar houden we tevens rekening met de vele normen en wetten waaraan utiliteitsgebouwen moeten voldoen.

Ook specifieke behoeftes als de circulatie tussen werk- en ontvangstruimtes, opgelegde veiligheidsvoorschriften en EPB-normen naargelang de functie van het gebouw behoren tot onze aandachtspunten. Zo krijgt u een pand dat voldoet aan alle regels én perfect aansluit bij de werkzaamheden die u er in uitvoert.

Referenties